Χρησιμοποιούμε cookies ώστε η τοποθεσία μας να λειτουργεί σωστά, να εξατομικεύουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να αναλύουμε την κυκλοφορία μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση της τοποθεσίας μας στους συνεργάτες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεων και ανάλυσης. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.
ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ
Οίνος ερυθρός ξηρός
Ποικιλιακός
Cabernet Franc
Οίνος ερυθρός ξηρός
Ποικιλιακός
Cabernet Franc
Ασπρόκαμπος Νεμέας: Αμπελώνας σε υψόμετρο 800 m, στο οροπέδιο της Στυμφαλίας. Διαμόρφωση του βλαστικού τείχους σύμφωνα με το σύστημα LYRA
Σύντομη προζυμωτική κρυοεκχύλιση στο σταφυλοπολτό, ακολουθούμενη από αλκοολική ζύμωση με επιλεγμένους ζυμομύκητες και εκχύλιση σε θερμοκρασίες έως 25oC. Ωρίμαση του οίνου για 12 μήνες, σε βαρέλια 225 λίτρων, από γαλλική δρυ. Εμφιαλώθηκε αφιλτράριστος.
Σκούρο πορφυρό χρώμα με βιολετι ανταύγειες, αρκετής πυκνότητας, αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, βανίλιας, με έντονους τόνους πράσινης πιπεριάς και αρωματικών βοτάνων όπως ο βασιλικός . Στο στόμα στρογγυλό, ισορροπημένο, αρωματικό ενώ το ανθώδες flavor είναι εντυπωσιακό. Η επίγευση – η οποία υποστηρίζεται από εξαιρετικής ποιότητας ταννίνες – πολύ μακριά.
Εξαιρετικό με πάπια, κουνέλι Wellington, ψητά και μαγειρευτά κρέατα, πιάτα με κόκκινες σάλτσες και έντονα αρωματικά βότανα, καθώς και τυριά και αλλαντικά μεσαίας έντασης.