Χρησιμοποιούμε cookies ώστε η τοποθεσία μας να λειτουργεί σωστά, να εξατομικεύουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να αναλύουμε την κυκλοφορία μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση της τοποθεσίας μας στους συνεργάτες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεων και ανάλυσης. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.
ΜΙΚΡΗ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ CLASSY
Οίνος ερυθρός ξηρός
Οίνος ερυθρός ξηρός
vineyards icon
ΠΕΡΙΟΧΗ
Ασπρόκαμπος: Αμπελώνες στο οροπέδιο της Στυμφαλίας
vinification icon
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μετά από προσεκτική διαλογή των σταφυλιών πραγματοποιείται προζυμωτική κρυοεκχύλιση για περίπου 3 ημέρες, στη συνέχεια αλκοολική ζύμωση σε θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 25ο C, με συνολική διάρκεια εκχύλισης γύρω στις 2 εβδομάδες. Πριν την εμφιάλωσή του, ο νέος οίνος παραμένει για περίπου 3 μήνες σε δρύινα βαρέλια.
characteristics icon
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βαθύ κόκκινο χρώμα, αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, με νότες βοτάνων, καραμέλας βουτύρου και βανίλιας. Αίσθηση στο στόμα αρωματική και πολύπλοκη, με καλή ισορροπία, όγκο, μαλακές τανίνες και μακρά επίγευση.
serving icon
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ
Ιδανικό ταίριασμα για κόκκινα κρέατα, παραδοσιακά γεμιστά αλλά και ζυμαρικά με κρέας ή τομάτα, πιάτα τυριών – αλλαντικών.