Χρησιμοποιούμε cookies ώστε η τοποθεσία μας να λειτουργεί σωστά, να εξατομικεύουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να αναλύουμε την κυκλοφορία μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση της τοποθεσίας μας στους συνεργάτες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεων και ανάλυσης. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.
MOUNTAIN FISH ΕΞΑΓΩΓΗ
Οίνος ερυθρός ξηρός
ΠΓΕ Πελοπόννησος
Αγιωργίτικο
Οίνος ερυθρός ξηρός
ΠΓΕ Πελοπόννησος
Αγιωργίτικο
SWA – Sommelier Wine Awards 2017 / Silver Medal (2015)
DWWA – Decanter World Wine Awards 2017 / Bronze Medal (2015)
Texsom – Texsom 2016 / Bronze Medal (2014)
Texsom – Texsom 2015 / Bronze Medal (2013)
Ασπρόκαμπος: Αμπελώνες στο οροπέδιο της Στυμφαλίας
Παραμονή του σταφυλοπολτού στις δεξαμενές σε θερμοκρασία 12ο C για κάποιες μέρες και εν συνεχεία εμβολιασμός. Θερμοκρασία οινοποίησης 23 ο C. Διαχωρισμός όταν εκχυλιστούν τόσα φαινολικά συστατικά, ώστε να δημιουργηθεί ένας οίνος με ζωηρό χρώμα και έντονο αρωματικό χαρακτήρα.
Ανοιχτό πορφυρό χρώμα με βιολετιές ανταύγειες. Αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, με έμφαση στο αγριοκέρασο και στο βύσσινο, πλαισιωμένα με αρώματα μπαχαρικών όπως γαρύφαλλου και βανίλιας. Στο στόμα είναι εξίσου αρωματικό, με καλή οξύτητα, βελούδινη γεύση και καλή δομή. Η επίγευσή του είναι μακριά και ιδιαίτερα φρουτώδης.
Συνοδεύει ιδανικά ψητά κρέατα, κόκκινες ελαφριές σάλτσες, πίτσα, μπριάμ, μακαρόνια με κιμά, λαδερά φαγητά και συκώτι.