09/12/18 Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στη Στροφιλιά

15.11.2018

Η ομάδα της Στροφιλιάς σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει, στο οινοποιείο της στην Ανάβυσσο, την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11μ.μ ως τις 4μ.μ. 

Καθόλη τη διάρκεια της γιορτής στους χώρους του οινοποιείου θα πραγματοποιείται γευστική δοκιμή των κρασιών της εταιρείας και ταυτόχρονα γευστική δοκιμή προιόντων της ελληνικής γης, όπως αλλαντικά, τυριά και άλλα εδέσματα από τα «Παραδοσιακά Προϊόντα της Ελληνικής Γης Σ. Μακροδημήτρης» και διαφορετικά είδη αρτοποιημάτων και παραδοσιακές πίτες από τον φούρνο «Δαμασές». 

Οι οινολόγοι Σταματία Αντύπα και Γιώργος Καραμπουρνιώτης θα σας μυήσουν στα μυστικά του βαρελιού και της δεξαμενής μέσα από ένα παιχνίδι γεύσεων και αρωμάτων στους χώρους οινοποίησης. Περιηγηθείτε μαζί τους και απολαύστε νέους και παλαιωμένους οίνους.

Παιχνίδι γεύσεων και αρωμάτων
Έναρξη: 12:00 π.μ. και 14:00 μ.μ.
Διάρκεια: 30 λεπτά

Η ομάδα αφήγησης «Παραμυθανθός» σκάφτει το αμπέλι!…και βρίσκει μες στα φύλλα του κρυμμένους θησαυρούς, βασιλιάδες πονηρούς, πειρατές, κι αρχαίους θεούς. Μία μοναδική παράσταση για παιδιά και ενήλικες. Ένα τσαμπί παραμύθια και μύθοι για το αμπέλι και το κρασί μαζί με μεθυσμένες μουσικές και τραγούδια που δεν πρέπει να χάσετε!

Αφήγηση: Δημήτρης Μάλλης – Καλλιρρόη Μουλά
Μουσική: Δημήτρης Μάλλης – Θωμάς Ζήσης
Έναρξη: 12 π.μ 
Διάρκεια: 1 ώρα

Στο πλαίσιο της γιορτής τα κρασιά της εταιρείας θα διατίθονται σε ειδικές τιμές και θα υπάρχουν επιλογές συσκευασιών για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Είσοδος ελεύθερη
Οινοποιείο Στροφιλιά, Θέση Πατητήρια, Αναβύσσου 
(οδός Χαλκιδικής, στο δρόμο προς την Κερατέα)

Περισσότερες πληροφορίες:
Μαρία Μαλτέζου 
Τηλ: 2291041650, 6944052851
Email: mm@strofiliawines.gr

09/12/18 Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στη Στροφιλιά
ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ