Καλοκαιρινό Πάρτυ 30/06 στη Στροφιλιά

Καλοκαιρινό Πάρτυ 30/06 στη Στροφιλιά

Καλοκαιρινό Πάρτυ στη Στροφιλιά
 
Το καλοκαιρινό πάρτυ της Στροφιλιάς είναι γεγονός. Σας περιμένουμε στις 30 Ιουνίου, στις 7:00 μ.μ στο οινοποιείο μας στην Ανάβυσσο για να περάσουμε μία αξέχαστη βραδιά παρέα με το Wine in the City και τον ραδιοφωνικό σταθμό Nostos 100,6!

Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, wine cocktails, φοβερές μουσικές και quality street food από την Cantina Kouzina που για πρώτη φορά φέτος θα είναι μαζί μας!

To Wine in The City και οι εμπνευστές του, Giovanna Lykou και Ted Lelekas, φέρνουν τα μπαρ της Αθήνας στην εξοχή της Αναβύσσου. Το μπαρ της καρδιάς μας Borsalino Bar μαζί με τον Ioannis Korovesis και το The Gin Jointμε την μεγαλύτερη συλλογή Gin του γαλαξία και τον Dimitris Kiakos μας ετοιμάζουν υπέροχες συνταγές με τα κρασιά της Στροφιλιάς όπου και θα παρουσιάσουν Live την ημέρα του πάρτυ!

Το έναυσμα θα δώσει η γευστική δοκιμή των κρασιών που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ και θα ολοκληρωθεί στις 10 μ.μ 

Παράλληλα, ειδικά για τους μικρούς μας φίλους θα είναι κοντά μας ο Ξυλοπόδαρος Blakie Blake από τις 8 μ.μ ως τις 10 μ.μ για να μας μαγέψει με κόλπα ζογκλερικά, μαγικά με φωτιές και άλλες πολλές εκπλήξεις.
Από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 12.00 π.μ. στα decks της Στροφιλιάς θα βρίσκεται ο παραγωγός του NOSTOS 100,6 Ilias Zoumpoulis όπου θα μας ταξιδέψει μουσικά με rock, rock n roll, jazz, fusion & funk! 

Καθ’ όλη τη βραδιά του πάρτυ θα είναι μαζί μας η Cantina Kouzina που θα σερβίρει απολαυστικούς μεζέδες σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για να συνοδέψετε το κρασί σας.

Όπως κάθε χρόνο τα κρασιά της Στροφιλιάς θα διατίθενται σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές και προσφορές. Το πωλητήριο θα είναι ανοικτό από τις 7 μ.μ ως τις 11:00 μ.μ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ 

Συνοπτικά το πρόγραμμα του πάρτυ:

Γευσιγνωσία κρασιών 7 μ.μ – 10 μ.μ
Ξυλοπόδαρος Blakie 8 μ.μ – 10 μ.μ 
Παρουσίαση Wine Cocktails 9:00 μ.μ – 11.00 μ.μ 
Ραδιοφωνικός παραγωγός Ηλίας Ζουμπούλης 8 μ.μ – 12 π.μ
Πωλητήριο 7 μ.μ – 11:00 μ.μ 
Είσοδος Ελεύθερη
Share: 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ